19 mars 2009

Ytterligare 8 bloggar igång!

Antalet föreskolebloggar i Växjö ökar! Idag skapades 8 nya bloggar. 

Vi har valt att använda programmet Wordpress. Ett program med stora utvecklingsmöjligheter. Programmet har vi lagt på en server på AV-Media. Detta innebär alltså att det är vi som administrerar programmet och bloggarna. Det finns ingen reklam i bloggarna, de som bloggar får support direkt av oss och om de har idéer om ändringar och förbättringar så vet pedagogerna vart de ska vända sig. 

Idag krånglade programmet (eller krabbade - som det heter på småländska ;-) ) efter viss förvirring och viss stress, så löste dig sig väldigt smidigt. (Tack för att ni hade sådant tålamod!)

Funderar starkt på att utlysa en blogg-tävling bland förskolorna. Vad kan vara lämpligt pris? Vilka kategorier? Får fundera vidare på detta!


Posted by Picasa

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det verkar som ni i Växjö är så långt framme. Jag arbetar inom förskolan i Lunds kommun och skulle gärna vilja finna en blogg som är gratis,användbar samt reklamfri. Kan du tipsa mig om detta?
  Mvh
  Ann-Christine

  SvaraRadera
 2. Hej Ann-Christine!
  Vad kul att du är blogg-sugen!! På http://pedagogbloggar.se/ finns det utrymme att skapa bloggar, utan reklam, gratis och användbart :)
  Hör gärna av dig när du kommit igång med din blogg!
  /Anna

  SvaraRadera