2 feb. 2009

Inställd på grund av sjukdom..


Det var meningen att jag skulle hålla i en s.k Blåbärskurs i morgon, men tyvärr blir den inte av eftersom deltagarna blivit sjuka eller inte kan komma. Jättetrist... det är STOR utmaning att hålla i en Blåbärskurs eftersom vi går igenom allt från grunden. Och när jag skriver grund så pratar vi hur man lär sig att "dubbelklicka". Men det är så härligt att se deltagarnas ansikten när de börjar förstå datorns , ibland, märkliga beteende. Det mesta av materialet som jag använder hämtar jag från PIM. (Nej, vi har ingen uppföljningskurs som heter Hallonkurs;-) )

Annars har dagen gått åt till att planera en dag åt en förskola som valt att lägga sin studiedag på AV-Media Kronoberg!! De ska få en kompott av interaktiva tavlor, blogg i förskolan, bildhantering och mailhantering. Det ska bli riktigt kul!

Måste få avsluta med en länk som jag blev tipsad om http://www.365saker.se/ på uggleblogg:en. En blogg som ger en ett tips om dagen vad man kan göra, om man har tråkigt. Hur kul som helst!

:-)

2 kommentarer:

 1. Ja!
  Det delar jag verkligen med dig glädjen att dela med sig av IT välden till nybörjare! Roligt , utmanande, kreativt och helt fantastiskt när de frågar efter " Hallonkursen " :-)

  Kul sida du tipsar om min favorit är nog Ide ...just nu!
  :-)/Kerstin

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Kul! Nu blir det lättare att hålla koll på vad som händer nere hos er. Ser att du redan har länkat till en del intressanta bloggar. ;-)

  Det finns även en annan variant på det du skriver om som heter 23 saker. Det är kurser i web 2.0 som man kan göra på egen hand. http://23sakeristockholmslan.ning.com/

  Vi hörs...
  Sandra

  SvaraRadera